Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Het territorium van de jager 16-daagse reis door het rijk der roofdieren in Zuid-Afrika

Ultiem avontuur, game drives zonder de massa, extreme onderwaterwereld, culturele parels van Johannesburg, ga waar niemand gaat, spectaculair natuurfenomeen.

Beste reisperiode: mei - juli
Reisduur: 16 dagen
Prijsindicatie: vanaf 5.700 pp

Deze reis is een voorbeeld. Contacteer ons voor je reis op maat.

Johannesburg – urban vibes in een metropool

Johannesburg heeft zichzelf opnieuw ontdekt, de grootste stad van Zuid-Afrika bruist weer! Met een lokale gids ontdek je de contrasten tussen de stad en de township Soweto. Je luncht in Soweto en krijgt de kans te zien hoe men hier werkt aan vooruitgang. Voor meer historische en culturele achtergronden zijn het Apartheid Museum en de Afrikaanse kunst in het Wits Art Museum een absolute must.

Safari in privéparken rondom Kruger– Afrikaanse bush op z’n best

Je verblijft in een van de prachtige privéreservaten die grenzen aan het Kruger National Park. Dit is het ultieme avontuur: gamedrives zonder de massa en bushwalks met ervaren rangers. Je zoekt naar de Big Five, maar de gids wijst je tijdens de safari’s te voet ook op verrassende kleine wonderen van de natuur die je nu van dichtbij kunt bekijken. Je gids is een gepassioneerde ranger die jou op elke safari begeleidt. De avonden zijn puur ontspanning: geniet van de heldere sterrenhemel boven Afrika of kijk naar het wildlife dat komt drinken bij de waterplaats naast je kamer.

Sardine Run – de passie van de achtervolging

De Sardine Run gaat niet zomaar over snorkelen met een enorme school vissen. Het gaat over een intense ervaring: de achtervolging, op zoek naar dat onverwachte moment waarop miljoenen en miljoenen sardines samensmelten in een statische aasbal waar dolfijnen, haaien en walvissen op voeden. Vergelijk het met op safari gaan en streven naar het spotten van jagende leeuwen. Tegelijkertijd waardeer je ook alle andere wilde dieren die je onderweg ziet. En als de ‘run’ dan slaagt…een ervaring out of this world!

Sardine Run – jouw unieke ervaring

Gedurende zes dagen ga je elke dag het water in, op zoek naar de legendarische aasbal. Op jacht naar een van de knapste gebeurtenissen die de natuur te bieden heeft. Een aasbal zie je niet elke dag, en toch doet deze tocht niet onder voor een safari op het land. Op zoek naar de gigantische aasbal zie je onderweg bijvoorbeeld gewone dolfijnen, tuimelaars, bultruggen en jan-van-genten. Elke dag is anders, elke dag zie je andere dieren, en elke dag voltrekt zich een ander spektakel. We voorzien voldoende gelegenheid dat je ze ziet jagen op de miljoenen zilveren visjes in hun ongerepte habitat. Vrijheid, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zijn de vereisten om te kunnen genieten van dit spektakel.

De prijs voor deze 16-daagse reis is vanaf 5.700 € per persoon op basis van twee samen reizende personen, inclusief intercontinentale vluchten. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.