Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Over Sur La Iri

Je zoekt een reis die anders is dan hetgeen je elders vindt. Liefst zonder in te boeten op reiscomfort en zonder klassieke hoogtepunten te missen. Wel, gelukkig ben je op onze website beland! Sur La Iri is gespecialiseerd in drie reisstijlen: klassieke routes met een moderne twist, comfortabele avonturen met een magisch randje en onvervalste mindblowing bucketlist ervaringen. Iedere reis die wij aan klanten voorstellen is uniek en elke reis werken wij telkens van nul uit. Maatwerk zoals het hoort te zijn!

Waarom je volgende reis bij Sur La Iri boeken?

Nieuwe aanpak

Eerlijk gezegd; we waren de klassieke filters op reiswebsites beu. We hebben nooit geloofd dat je als reiziger vindt wat je zoekt wanneer je in labels moet denken (selecteren op natuurreizen, familiereizen, safari, huwelijksreizen of strandvakanties) of wordt beperkt door 'beste reistijd'-filters. Wij vertrekken vanuit het type reis dat je zoekt of het type reiziger dat je bent. Zo zijn de drie categorieën ontstaan: The Comfort Zone, Where The Magic Happens en Out Of This World. Niet om je reis alsnog in een hokje te stoppen, maar om een denkrichting te geven waarbinnen de mogelijkheden per bestemming helemaal aansluiten op wat je wilt.

Verrassend reisaanbod

Je vindt hier geen villavakanties, Nijlcruises of pure strandvakanties terug. De kracht én het bestaansrecht van Sur La Iri (= 'onderweg' in Esperanto, zoals safari in Swahili) liggen voor ons bij het feit dat we andere reizen durven aan te bieden. Reizen naar nieuwe én bekende bestemmingen met een persoonlijke touch. Ik wil klassieke routes persoonlijk maken en begrijp dat zorgeloos reizen en comfort soms meer dan voldoende zijn. Ook kunnen we ons perfect inbeelden dat je iets avontuurlijks en unieks zoekt dat niet iedereen wil of kan doen, van het gebaande pad afstappen of zelfs nog veel verder gaan dat dat, zonder dat je inboet op comfort. Al onze reizen zijn unieke, individuele maatwerkreizen waar de nadruk ligt op hoge kwaliteit in plaats van onpersoonlijke luxe. Get your kicks en route!

Expert van de bestemmingen

We bieden alleen reizen aan naar bestemmingen waar wij de klassieke routes én ongebaande paden door en door ken. Als reiziger hebben we een vijftigtal landen buiten Europa bezocht, met Afrika als onze favoriete continent. Inmiddels hebben we een vijftiental Afrikaanse landen intensief bereisd, leren begrijpen en aanvoelen. De reizen die je op onze website vindt, zijn suggesties op basis van onze kennis en ervaringen van de bestemming, aangevuld met het resultaat van onze voortdurende zoektocht naar nieuwe, spectaculaire belevingen. Vind je niet direct wat je zoekt, of wil je reissuggesties combineren? Neem zeker eens contact met me op!

Thomas De Sterck
Sur La Iri

(uiteraard is Sur La Iri aangesloten bij VVR) 

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.