Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Kenia Reizen door de bakermat van de safari

Waar kun je beter op safari gaan dan in Kenia, daar waar safari is ontstaan? De uitgestrekte graslanden, hoogvlaktes en met bossen omzoomde rivieren brengen je direct in de sfeer van Blixens Out of Africa. Kenia is een land van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Tijdens je rondreis Kenia spot je tijdens de Grote Migratie gigantische kuddes zebra’s en gnoes en de roofdieren die hen op de hielen zitten in Maasai Mara National Reserve. Andere nationale parken hebben ieder hun eigen charme. Zo is Lake Nakuru een pleisterplaats voor duizenden flamingo’s en kun je in Amboseli National Park olifanten fotograferen met de imposante Kilimanjaro als decor.

Geef je rondreis Kenia een magisch randje met een verblijf in een van de privéconcessies zoals Laikipia of een concessie rond de Maasai Mara.  Desolate landschappen, amper reizigers en volop wildlife geven je een zeer exclusieve wildbeleving. Zeker als je hier te paard en te voet op safari gaat! Of ga met de kinderen op stap met kamelen over de Afrikaanse vlaktes, jullie eigen Out of Africa-moment. Wil je compleet weg van de gekende paden? Trek dan met een gids naar het buitenwereldse gebied rondom Lake Turkana met haar ruige leefomgeving en vulkanische landschappen.

En dan is er nog zoveel meer dat Kenia een perfecte rondreisbestemming maakt. Denk aan 40 kleurrijke culturen met eigen taal, muziek en kledij. Of de mogelijkheid je safari af te sluiten met een paar dagen strand op de tropische archipel van Lamu.

If there were one more thing I could do, it would be to go on safari once again.


Karen Blixen

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.