Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Tanzania Reis naar de ultieme safaribestemming

In Tanzania klopt je safarihart vele slagen sneller. Ga je voor het eerst op safari? Dan ben je hier op de juiste plek. Ga je voor een tweede, derde of twintigste keer op safari? Tanzania heeft heel wat verrassingen voor zelfs de meest ervaren safari-reiziger. Natuurlijk mag je de onmiskenbare vlaktes van de Serengeti niet missen, het decor van talloze Afrika documentaires. Met of zonder de jaarlijkse migratie van miljoenen gnoes blijft de Serengeti, net als de Ngorogorokrater, een prachtig safarigebied. Ook Lake Manyara en Tarangire zijn een must voor dierenliefhebbers. Liever wat meer off road? Doe dan een driedaagse wandeltrip in het noorden. Je wandelt over desolate lavagebieden, spot kuddes zebra’s vanaf de grond en ’s avonds zie je vanaf je stoel de zon langzaam achter de horizon verdwijnen met een gin-tonic in je hand.

Het zuiden en het westen van Tanzania zijn minder bekend, maar ideaal voor je volgende safari. Hier vind je een van de beste plekken om chimpansees te tracken in Mahale Mountain National Park én heb je tal van andere exclusieve wildlife ontmoetingen in Katavi National Park. Je bevindt je in het binnenland van Tanzania met je voeten in het zand en het oerwoud op de achtergrond, een paradijselijk gevoel. Met een privégids ga je op wandelsafari in Selous Game Reserve en kampeer je onder de meest heldere sterrenhemel die je in lange tijd hebt gezien in Ruaha National Park.

Sluit je Tanzania reis ontspannen af met je het witte zand van Zanzibar tussen je tenen. Neem een duik in het turquoise water, ga duiken of kies voor de afzondering op een van de tropische eilanden voor de oostkust van Tanzania.

Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.


Gustave Flaubert

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.