Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Veelgestelde vragen

Je wil op reis gaan en je hebt nog vragen. Kijk op deze pagina van de meest gestelde vragen en hopelijk vind je je antwoord snel terug. Contacteer ons als je vragen hieronder niet terug te vinden zijn.

Wat is het verschil tussen een reis bij Sur La Iri en een ‘gewone’ individuele reis boeken?

Onze aanpak is altijd heel persoonlijk. Wij luisteren heel goed naar jou. Om te weten wat jouw reisverwachtingen zijn, wie jij bent en waar je interesses liggen. Met deze informatie gaan wij aan de slag om jouw reis uniek te maken. Zelfs een reis langs klassieke hoogtepunten krijgt bij ons een persoonlijke touch. Je reis is helemaal zorgeloos, alle details zitten juist én je van onze expertise kan meegenieten. Daar waar een ‘gewone’ reis de persoonlijke touch mist en inhoudelijk hetzelfde kan zijn als dat van de buren die ook naar dezelfde bestemming willen. Beschouw het als het verschil tussen goed en magisch…

Kan ik alleen kiezen uit de voorbeelden op de website?

Juist niet! Elke reis bij ons is anders, want elke reiziger is anders. De reizen die je op onze website terugvindt, zijn voorbeelden om je inspiratie te geven en zin te geven om met ons contact op te nemen.

Welke reizen biedt Sur La Iri aan?

Elke reis is mogelijk. Er zijn een aantal uitzonderingen zoals bijvoorbeeld jachtreizen en groepsreizen, die organiseren wij niet. Tenzij het één grote familie of groep vrienden op reis wilt. Comfortabele familiereizen of avontuurlijke huwelijksreizen zijn ons dus niet vreemd. We stemmen alles af op jouw wensen.

Hoeveel kost een reis bij Sur La Iri?

Hier kunnen we geen eenduidig antwoord op geven. De prijs wordt bepaald door de bestemming, de inhoud, de lengte van je reis, je budget en nog vele andere factoren. Elke reis is verschillend. De reisvoorbeelden op onze website zijn dus indicatief. Neem contact met ons voor meer informatie.

Hoe lang duurt het om een reis uit te werken?

We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk een mooi, persoonlijk reisvoorstel te presenteren. Snelheid is geen doel op zich, de inhoud is leidend. Hoe unieker en exclusiever de reis is, hoe meer tijd het vraagt om alles tot in de puntjes uit te werken. Bij elk contact dat wij met jou hebben, informeren we je wanneer wij verwachten je te antwoorden of een offerte te kunnen bezorgen. Zo blijf je volledig op de hoogte van de vorderingen.

Hoe verloopt het traject van aanvraag tot boeking?

Zodra wij een aanvraag van je ontvangen hebben, nemen wij telefonisch contact op. We doen dit om jouw ideeën bij de reis goed in kaart te brengen en je verwachtingen te begrijpen. Vervolgens werken wij een reis uit en bezorgen wij je een reisvoorstel. Op basis van jouw feedback gaan wij al dan niet terug aan de slag om voor je een aangepast reisvoorstel uit te werken. Zodra je akkoord bent van de inhoud, bezorgen wij je een boekingsformulier en documenten die nodig zijn om de boeking te bevestigen. Als wij dit boekingsformulier ontvangen hebben, leggen wij alle opties voor je vast. Een paar weken voor je reis ontvang je van ons alle documenten (tickets, vouchers,…) die je nodig hebt  om een zorgeloze reis te kunnen starten!

Wat is het beste moment om een reis te boeken?

Elk moment. De algemene regel is wel: hoe vroeger, hoe beter. Vooral als je wil reizen in het hoogseizoen. De beste plekken zijn namelijk snel volgeboekt. Wij werken het liefst met kleinschalige lodges en organisaties die vaak kleiner en daardoor flexibeler en origineler zijn. Om de beste kwaliteit en een reis te kunnen uitwerken die meer dan 100% voldoet aan je verwachtingen, beginnen wij er graag op tijd aan. Natuurlijk schrikken we niet van een last-minute aanvraag.

Kan ik ook bij Sur La Iri terecht voor andere bestemmingen dan terug te vinden zijn op de website?

Absoluut. Wij hebben een groot en sterk netwerk waar wij op kunnen terugvallen. Neem contact met ons op en vertel wat bovenaan jouw bucket list staat!

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de mooiste reizen?

Via onze nieuwsbrief! Regelmatig sturen we je nieuwe inspiratie per mail. Ook op Facebook, Instagram en LinkedIn delen wij regelmatig nieuwe informatie.

Is duurzaam reizen mogelijk bij Sur La Iri?

Onze opzet is om zoveel mogelijk verantwoorde keuzes te maken bij het uitwerken van een reisvoorstel. Ook op het gebied van duurzaamheid. Sinds de opstart van Sur La Iri hebben we gekozen voor partners die betrokken zijn bij duurzaam toerisme. Dat doen zij op verschillende manieren: bescherming van de habitat, samenwerking met de lokale bevolking of  het opzetten van anti-poaching units. Wens je een reis te doen waarbij duurzaamheid en natuurbehoud centraal staan, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.