Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Jungletrip naar berggorilla’s van Rwanda 3-daagse verlenging van je Kenia- of Tanzaniareis

Vertoeven bij silverbacks, jungletrekking, houd afstand en geniet, comfort in het oerwoud, spectaculaire safariverlenging.

Beste reisperiode: juni tot maart
Reisduur: 3 dagen
Prijsindicatie: vanaf 3.850 pp

Deze reis is een voorbeeld. Contacteer ons voor je reis op maat.

Verleng je safari!

Na een prachtige safarireis in Tanzania of Kenia staat je nog een laatste hoogtepunt te wachten, een bezoek aan de berggorilla’s van Rwanda!  Door goede vliegverbindingen in Oost-Afrika is een gorillatrekking eenvoudig te combineren met een safari in Rwanda.

Zetel je bij silverbacks

Het alarm rinkelt en je maakt je klaar. Na een stevig ontbijt lonken de Virungas. Je krijgt een briefing van de parkwachters om je ontmoeting met de gorillafamilie ontspannen te laten verlopen. De tocht begint! Langs de flanken van het Volcanoes National Park of het Parc National des Volcans wandel je door bamboebossen en stijg je langs dichte vegetatie omhoog. Wanneer de ranger een teken maakt, weet je dat je vlakbij bent. Je krijgt een uur om te de dagelijkse rituelen van een familie berggorilla’s te bewonderen. Kleintjes rollen door het groen, de silverback kijkt op om te zien wie je bent, twee jongelingen vlooien elkaar zonder zich te storen aan jouw aanwezigheid. Een geweldige ervaring in de dichtbegroeide jungle van Rwanda!

Gouden meerkatten in de bamboebossen

Sluit je reis af met de slingerende golden monkeys of gouden meerkatten. De schattige dieren leven in de bamboebossen op dezelfde bergflanken als de berggorilla's. Met je gids ga je 's morgens op stap en zodra je boven je in de bamboe hevig geritsel hoort, weet je dat je aangekomen bent. Je wandelt door de bossen en overal rondom je zie je springen, eten en rondscharrelen. je komt ogen te kort om deze speelse dieren te bewonderen en fotograferen!

De prijs voor deze 3-daagse reis is vanaf 3.850 € per persoon op basis van twee samen reizende personen, inclusief intercontinentale vluchten, gorilla trekking permit en golden monkey permit. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.