Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Natuurwonderen vanuit de lucht Comfortabele 10-daagse fly-in safari in Botswana

Beste natuurgebieden van Botswana, fly-in safari, reizen als een koning, comfort diep in de natuur, tijdwinst met vliegtuig, dierenrijk in optima forma.

Beste reisperiode: juni tot november
Reisduur: 10 dagen
Prijsindicatie: vanaf 4.800 pp

Deze reis is een voorbeeld. Contacteer ons voor je reis op maat.

Safari in de Okavangodelta

Vanuit Maun vlieg je de Okavangodelta in, op weg naar de lodge en jouw uitvalsbasis in de bush. Dit prachtige natuurgebied van Botswana is een must voor iedere dierenliefhebber. En waarom zou je die alleen vanuit een safari-jeep bewonderen? Per mokoro (uitgeholde boomstam), boot of te voet is je verkenningstocht door de delta mogelijk nog interessanter. Je ogen staan echt geen moment stil. Olifanten waden door het water, giraffen grazen op de oevers, kuddes lechwes lopen je schichtig voorbij en leeuwen sluipen door de grassen op zoek naar hun volgende prooi. Vanuit je comfortabele lodge beleef je een van mooiste wildgebieden van Afrika in alle rust.

Wildlife spotten rond de Okavango

Je verlaat de grote waterpartij van de delta en vliegt naar Moremi Game Reserve of het Khwaigebied. Deze droge omgeving is de ideale plek om dieren te spotten die niet aan water gebonden zijn. Maak je klaar om leeuwen, olifanten, verschillende antilopensoorten, hyena’s, zebra’s, buffels en luipaarden op te sporen. Kijk ook eens uit naar de kleinere, maar niet minder unieke dieren zoals de honingdas en de ontelbare, kleurrijke vogelsoorten. Ook hier verblijf je in een knappe, comfortabele lodge, midden in de natuur, even weg van de mensenwereld.

Vlieg naar de machtige Victoriawatervallen

Je sluit je Botswana reis af aan met een bezoek aan een van de meest imposante watervallen ter wereld, de Victoriawatervallen. Nog voordat de piloot je aan de grond heeft gezet, zie je de wolken van opspattend water al boven het landschap uitkomen. Een enorme watermassa buldert hier iedere seconde naar beneden, mist stijgt op uit de kloof en omringt je tijdens je wandeling continu met regenbogen. Je kiest zelf op welk magisch moment je de Victoriawatervallen bezoekt, ’s ochtends vroeg wanneer je de zon ziet opkomen achter de rivier of ’s avonds wanneer de spray een verkoelende werking heeft en het licht zacht is.

De prijs voor deze 10-daagse reis is vanaf 4.800 € per persoon op basis van twee samen reizende personen, inclusief intercontinentale vluchten. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.