Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Praktisch - Oeganda

Visum

Je dient op voorhand en online een visum aan te vragen. Dit doe je via volgende website. Hiervoor heb je volgende documenten nodig:

  • Kopie / scan van je paspoort (bio-data pagina)
  • Je reisroute (kunnen wij voorzien)
  • Bewijs van je terugvlucht
  • Kopie / scan van een recente pasfoto
  • Kopie/scan dat je tegen gele koorts bent ingeënt (bv geel boekje van Instituut voor Tropische Geneeskunde)


Paspoort

Je paspoort dient tot minimaal zes maanden na terugkomst geldig zijn. Je paspoort moet tot minimaal 30 dagen na terugkomst geldig zijn. Aangeraden is ook om twee lege bladzijden te hebben in je paspoort.


Vaccinaties

Vaccinacties voor DTP, buiktyfus en hepatitis A en B zijn aan te raden. Een inenting tegen gele koorts is verplicht om het land binnen te mogen. Antimalariamiddel is zeker aan te raden. Neem voor meer informatie over vaccinaties en malariarisico’s contact op met de geschikte instanties zoals het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen.


Reisduur en tijdsverschil

In Oeganda is het tijdens onze zomertijd één uur later. Tijdens onze wintertijd is het in Oeganda twee uur later. De totale reisduur van Brussel naar Entebbe is sterk afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die je kiest. De totale reisduur van Brussel naar Entebbe met SN Brussels Airlines bedraagt gemiddeld nog geen tien uur. Afhankelijk van de route duurt de totale vluchttijd 10 à 14 uur.


Zo geraak je het makkelijkst in Oeganda

Er zijn verschillende operatoren die vanuit Brussel naar Oeganda vliegen. De beste verbinding heb je met SN Brussels Airlines. Alternatieven zijn Ethiopian Airlines, Turkish Airlines en KLM.

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.