Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Myanmar Het mystieke land van eeuwenoude tempels en pagodes

Myanmar is exotisch, verleidelijk en uniek in Zuidoost-Azië. Het land heeft een turbulente periode achter zich gelaten en laat zich zien aan nieuwsgierige reizigers. Cultureel is het een van de rijkste landen van Azië. Oude steden zoals Yangon, Mandalay en Bagan hebben hun authentiek karakter kunnen behouden en tegelijk sijpelt de moderne maatschappij binnen. De bevolking die je ontmoet is vriendelijk en warm. Een rondreis in Myanmar staat in het teken van verwondering en afwisseling!

Neem in de oude grandeur van grote steden zoals Yangon en Mandalay in je op. Verdwaal tussen de honderden tempels en pagodes van Bagan. Overnacht in een klooster en volg de monniken op hun dagelijkse bedelronde. Een meerdaagse cruise op de machtige levensader, de Irrawaddyrivier, neemt je moeiteloos mee langs de mooiste dorpen, terwijl je aan dek geniet van de zon en het voorbij glijdende landschap. Stap in een kleine motorboot en glij over het serene wateroppervlak van het Inle Lake, langs drijvende tuinen. Vissers roeien met één been zodat ze hun handen vrij hebben om de netten uit te gooien. Niet nadoen!

Hou je meer van de kust? Reis dan helemaal naar de Myiekarchipel, in het zuiden. Vaar over het heldere water met je privéboot en wandel over het strand van een van de vele onbewoonde eilanden. Op zoek naar totale ontspanning? Ga dan enkele dagen naar de met palmbomen omzoomde stranden van Ngapali. Myanmar, een land dat aan je zal blijven kleven!

 

Momenteel kan je nog geen reisvoorbeelden terugvinden op de website. Neem contact op met ons voor je reis naar Myanmar

 

The world is a book, and those who do not travel read only one page.


Saint Augustine

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.