Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

The Comfort Zone

Genieten van luxe en comfort, klassieke kwaliteit, vergeet vandaag, proef de bestemming, monumentale routes, waar jij je comfortabel voelt, zorgeloos reizen.

Soms is comfort alles wat je nodig hebt op reis. Comfort zit niet alleen in een mooie lodge of een luxe boutique hotel, meer nog zit comfort in even helemaal ontspannen, weten dat alles geregeld is, zorgeloos reizen en toch niets missen van de bestemming. Sur La Iri weet welke bestemmingen, regio's en zelfs specifieke trips perfect zijn voor het comfortabele avontuur dat je zoekt. Daar voegen we liefst nog een paar kleine twists aan toe, wat van een klassieke route ineens een heel persoonlijke reis maakt. De reizen die je op onze website in The Comfort Zone terugvindt zijn louter voorbeelden die ter inspiratie kunnen dienen voor jouw volgende reis.

Meer weten? Contacteer ons voor een persoonlijk reisvoorstel.

 

Direct inspiratie opdoen? Bekijk de reisvoorbeelden hieronder!

Reisvoorbeelden

Botswana

Natuurwonderen vanuit de lucht Comfortabele 10-daagse fly-in safari in Botswana

Beste natuurgebieden van Botswana, fly-in safari, reizen als een koning, comfort diep in de natuur, tijdwinst met vliegtuig, dierenrijk in optima forma.

10 dagen
vanaf 4.800 pp
Meer info
Botswana

Botswana in stijl 13-daagse luxe safari in Botswana

Kleinschalige en sfeervolle lodges. De luxe van de privéconcessies. Zorgeloos in Botswana. Bijzondere gebieden. Fly-in safari. Spot je favoriete dier. Grote variatie in landschappen. Botswana compleet.

13 dagen
vanaf 6.450 pp
Meer info
Kenia

Het beste van de Nationale Parken van de Riftvallei 16-daagse klassieke safari in de Masai Mara, Samburu en Nakuru Nationale Parken

Klassieke safari, de mooiste plekken van de Grote Riftvallei, uitzonderlijke dieren in Samburu, zorgeloos reizen, roofdieren van de Maasai Mara.

16 dagen
vanaf 6.900 pp
Meer info
Namibië

Roadtrip door Namibische natuurpracht 16-daagse selfdrive langs het mooiste van Noordelijk Namibië

Roestrode duinen, op jouw manier over begaanbare paden, eeuwenoude rotsformaties, Etosha National Park, luxe overnachtingen, oog in oog met cheeta’s, genieten achter het stuur, peddel tussen Kaapse pelsrobben, jouw tempo.

16 dagen
vanaf 3.700 pp
Meer info
Oezbekistan

Iconen van Oezbekistan Alle hoogtepunten van de Zijderoute in een 10-daagse reis

Monumentale route, het Oezbekistan van Timur, zorgeloos reizen met chauffeur en topgids, klassieke schoonheid, iconen van de Islamitische architectuur.

10 dagen
vanaf 2.250 pp
Meer info
Rwanda

Jungletrip naar berggorilla’s van Rwanda 3-daagse verlenging van je Kenia- of Tanzaniareis

Vertoeven bij silverbacks, jungletrekking, houd afstand en geniet, comfort in het oerwoud, spectaculaire safariverlenging.

3 dagen
vanaf 3.850 pp
Meer info
Tanzania

Wild en ongerept Zuid-Tanzania 12-daagse safarireis in Selous en Ruaha

Het beste van het zuiden, luxe en comfort in de bush, safari’s weg van de massa, reuzen van de savanne, wandelsafari met privégids, opladen aan het strand.

12 dagen
vanaf 4.350 pp
Meer info
Tanzania

Klassieke safari in Noord-Tanzania 12-daagse reis door het decor van natuurdocumentaires

Ultieme safari, leer van traditionele jagers, ‘de wieg van de mensheid’, overnachten in stijl, unieke ecosystemen, relaxen op het strand.

12 dagen
vanaf 5.700 pp
Meer info
Zuid-Afrika

Klassieke schoonheid van Zuid-Afrika 19-daagse selfdrive langs het beste van Zuid-Afrika

Alle hoogtepunten van de Tuinroute, eigen tempo, comfortabel avontuur, klassieke selfdrive, een reis voor iedereen anders, culinair genieten, Kruger NP, safari te voet.

19 dagen
vanaf 4.150 pp
Meer info
Zuid-Afrika

Get your kicks en route in Zuid-Afrika 18-daagse selfdrive over de Tuin- en Panoramaroute

Comfortabele roadtrip, weidse landschappen, the Big Five spotten, actieve avonturen, genieten van elke seconde, één met de natuur.

18 dagen
vanaf 3.150 pp
Meer info
Zuid-Afrika

Het allerbeste van Kaapstad 12 dagen uitgebreid genieten van Kaapse hoogtepunten

Meer dan een citytrip, comfortabel avontuur, bruisend stadsleven, culinair genieten, de verhalen van Kaapstad, charme van de Zuidkaap, Europese en Afrikaanse vibes.

12 dagen
vanaf 2.300 pp
Meer info

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.