Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Offerte aanvragen

+32 (0) 488 86 77 65

Je reis laten uitwerken door een specialist? (artikel)

september
2018

Thomas De Sterck

Waarom je reis laten uitwerken door een specialist als je je reis zelf (al dan niet online) in elkaar kan steken?

Dat is een vraag die ik regelmatig te horen krijg.

Het kortste antwoord dat ik kan geven? Omdat je reis dan helemaal zorgeloos is, alle details juist zitten en je van mijn expertise (van met een gerenommeerde privégids Robbeneiland bezoeken tot de meest unieke en exclusieve wildlife belevingen in Afrika) kan meegenieten. Maar ik weet dat ik hier de echte doe-het-zelver nog niet heb overtuigd. Dus speciaal voor hen, het volledige antwoord.

Ik ben zelf jarenlang doe-het-zelver geweest en was er telkens van overtuigd dat mijn keuzes toen de juiste waren. Tot… Tot ik een maatwerkreis ervaren heb. Een verrassend aangename ervaring. Ja, er is soms een (kleine) meerkost, en die is het meer dan waard!

Drie redenen…

1.      Je komt op plaatsen die niet online of via ‘grote spelers’ te boeken zijn.
Op basis van jouw wensen stellen we de inhoud van je reis samen. Zo avontuurlijk en/of comfortabel als jij wilt. Wat je ook kiest, in elke reis stellen we lodges, uitstappen, de beste lokale gidsen en bezienswaardigheden voor die je niet online (zo snel) kunt vinden. Wij kennen alle hidden gems en zijn op de hoogte van de beste timing om het land te bezoeken. Alles wordt elke keer nog eens afgetoetst met de lokale agent om zeker te zijn dat we niets missen, ook de zaken die niet in reisgidsen terug te vinden zijn.

2.      Er is hier altijd iemand om op terug te vallen, één aanspreekpunt voor alles.
We verliezen de persoonlijke touch niet uit het oog. Vergelijk het als een one-stop-shop voor je reizen. Wij kennen je en jouw verwachtingen en jij kent ons. Wij maken het eenvoudig voor jou. Of het nu gaat om je huurauto, je volgende reis, een transfer of je hotelkamer; je hebt steeds hetzelfde aanspreekpunt – voor, tijdens én na de reis – en het voordeel dat wij een eventueel probleem vlot voor je oplossen, terwijl jij kunt genieten van je reis.

3.      Comfort op maat
Het is part of the fun, zelf ter plaatse je weg vinden, je band verwisselen, na sluitingstijd nog ergens binnen te zien komen. Stel je nu eens voor dat je nog steeds zelf achter stuur kunt kruipen, en dat je lodges vooraf geregeld zijn, er een vriendelijke glimlach je welkom heet en je veel minder of amper met het praktische van de reis bezig hoeft te zijn en volop geniet van het comfort en het avontuur? Die zorgeloosheid, die zit bij de prijs in, zonder in te boeten aan je reiservaring!

Met Sur La Iri streven we er telkens naar om een reis uit te werken die elke keer – al is het maar een tikkeltje, om het bijzonder te maken of perfect te doen aanvoelen – anders is. Een reis die je niet zomaar ergens anders vindt, met het juiste ritme, een goede afwisseling, rekening houdend met je interesses, hobby’s en zelfs beroep (bv. een dierenarts die uitzonderlijk achter de schermen van een animal conservation organisation mee gaat).

Persoonlijke nota (en dit is een eigenlijk de kern):

Als doe-het-zelver weet je niet wat je mist en daardoor ben je ervan overtuigd dat jouw keuze de juiste was. Mijn advies: probeer het eens, laat je verrassen en oordeel dan nog eens.

Jouw reis op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie.